Jealine Bos Portretfotografie

 

Ik stuur je duizend kusjes is ontstaan ter nagedachtenis aan mijn prachtige dochter Jarientje Bos. Jarine is op 3 oktober 2009 overleden aan een hersentumor. Deze rasoptimist en ontzettend krachtige dame heeft ons geleerd dat er zoveel uit het leven haalt als je het maar positief bekijkt. Hoe moeilijk dat soms ook kan zijn.

Kinderen horen niet ziek te zijn, maar helaas is het maar al te vaak wel het geval. En als het kindje getroffen wordt door een zeer ernstige ziekte dan is de klap nog groter. Graag wil ik door middel van kinderfotografie een klein beetje verschil maken.

Als je kindje ziek is, ernstig ziek, dan word je daar als gezin meedogenloos en hard door getroffen. De droomfotograaf is helaas ervaringsdeskundige. Als moeder en fotografe weet ik hoe belangrijk de herinnering aan je kind is. De herinnering die steeds meer vervaagt, maar die je zo graag wilt vasthouden. Daarom wil ik me graag openstellen voor kindjes die ernstig ziek zijn. Omdat een ochtend of middag zoveel verschil kan maken.

Wilt u uw kindje graag vereeuwigd zien op een mooie foto? Wilt u uw kindje een paar uurtjes laten stralen als prinsje of prinsesje in mijn studio? Dat kan. We halen taart en limonade en we maken er leuke ochtend of middag van. Is het voor niet mogelijk om in de studio langs te komen kunnen we wellicht met een door jullie zelf aangeleverde foto een mooi digitaal sprookje maken. Uiteraard is het volledige traject geheel zonder kosten.

Kent u iemand die dit kan gebruiken, of bent u zelf ouder van een kindje dat het nodig heeft om even uit de sleur te breken? Vindt u dat uw kind een mooie foto van zichzelf of een sprookje voor zichzelf verdient, stuur me dan een mailtje met daarin een korte omschrijving van uw situatie, uw wensen en uw mogelijkheden met betrekking tot mobiliteit. Ik neem dan contact met u op om een en ander door te nemen.

Helaas kan ik maar een aantal kindjes per kwartaal fotograferen en zal ik een keuze moeten maken. Ik hoop op uw begrip hiervoor.

Mail naar info@jealinebos.com voor meer informatie


   

© Jealine bos fotografie

Veel gebruikte zoektermen: Jealine Bos, portretfotografie, kinderfotografie, babyfotografie, babyfotograaf, Weert, fotografie Weert, portretfotograaf Weert. fotografe weert, portretfotograaf weert. fotosturdio weert, ik stuur je duizend kusjes, jarientje Bos